Om meg

Hvem er jeg?

Proffesjonell og engasjert i faget

Min bedrift

Asbjørn Egeland

 

Jeg startet i denne bransjen som selger på sørvest landet i 1988 og besøkte rammeverksted og gallerier. I 1989 ble jeg tilbytt muligheten til å drive et galleri og gjorde det i 2 år. Gjennom disse årene fikk jeg god nok kompetanse til at jeg i 1991 startet eget galleri og rammeverksted som også etter hvert inneholdt fotolab og butikk. Den butikken drev jeg frem til 2005 da nye eiere overtok og driver den enda i dag.

 

I 2013 etablerte jeg og min kone oss på Bømlo. Her har vi funnet et ny måte og drive rammeverksted. Jeg har nå mulighet for å sette kunden mer i fokus med å lage egne avtaler med hver kunde i stedet for kø i butikk. Med min mobile visningspakke har jeg mulighet for å betjene kunder på et større område enn når jeg drev butikk.

 

Jeg jobber aktivt for å gjøre innramming enklere for kunden.

Tilbakemelding fra kunde

Donec leo elit, dignissim eu elit vitae, aliquam tincidunt purus. Proin id risus ut sem vehicula faucibus. Fusce sed libero nec quam tempus facilisis. Vestibulum venenatis nisl ac feugiat aliquet. Sed euismod ligula arcu, et mollis est volutpat et. Aenean sed nulla plac erat neque lacinia ullamcorper.

 

#JAMES ANDERSON

Her kan du se utvalget jeg kan levere.

Alt blir spesialtilpasset.

 

Larson Juhl | Interart

(+47) 472 89 778

asbj@online.no