Tjenster

Tjenester

 

Mine tjenster

Rammeverksted

Jeg leverer spesialtilpassede rammer til dine bilder og malerier. Ønsker du en visitt fra meg ordnes det. Jeg har en mobil rammepakke jeg kan ta med å presentere. Produktene jeg leverer tar vare på dine kunstverk, da jeg kun bruker syrefrie matrialer.

Kundekonsultasjon

Når du som kunde kontakter meg avtaler vi tid om når du kan komme å se på rammeprofiler, passepartout og glass. Du får egen tid i mitt rammeverksted hvor vi går gjennom disse tingene. Ønsker du å finne rammeprofiler som passer best inn i ditt hjem kommer jeg på befaring med min mobile rammepakke.

Sammen finner vi den beste innramingen for dine bilder og kunstverk.

 

 

Spesialtilpasning

Når vi er enige om din innramming starter arbeidet med å spesialtilpasse rammene til dine bilder og kunstverk. Da starter prossesen med å gjøre produktet ferdig på en forsvarlig og faglig måte. Bildet ditt vil være forsvarlig ivaretatt til det blir plassert i rammen og levert.

 

 

Leveranse

Jeg avtaler med deg som kunde om du vil hente hos meg, eller om ferdig produkt skal leveres. Produktene blir aldri sendt i posten og blir levert av meg personlig.

 

 

Mobil visning

Ønsker du å finne rammer som passer godt i ditt hjem eller din bedrift kommer jeg på befaring med min mobile rammepakke. Den inneholder mitt totale innhold av rammeprofiler, passepartut og glasstyper. Med denne pakken vil det være enkelt for oss å finne den beste innrammingen for deg.

Tilbakemeldinger fra kundene

Donec leo elit, dignissim eu elit vitae, aliquam tincidunt purus. Proin id risus ut sem vehicula faucibus. Fusce sed libero nec quam tempus facilisis. Vestibulum venenatis nisl ac feugiat aliquet. Sed euismod ligula arcu, et mollis est volutpat et. Aenean sed nulla plac erat neque lacinia ullamcorper.

 

#JAMES ANDERSON

Her kan du se utvalget jeg kan levere.

Alt blir spesialtilpasset.

 

Larson Juhl | Interart

(+47) 472 89 778

asbj@online.no